21
feb
21 feb
Capture The Flag

Door heel Altena zijn digitale vlaggen geplaatst. Het is aan jou, of jouw team om zo veel mogelijk vlaggen te veroveren! Wie aan het einde van de week (zaterdag) zo veel mogelijk vlaggen via ons systeem heeft veroverd, en dus zo veel mogelijk punten heeft die heeft gewonnen! 

Het is vakantietijd (voor de meesten van jullie) en wat is er beter dan tijdens je vakantie de strijd om Altena aan te gaan?
We hebben weer meer dan 100 digitale vlaggen verspreid door Altena. Je kunt deze vlaggen opzoeken en claimen via je telefoon. Voor elk kwartier dat jij en je team de vlaggen in bezit hebben, krijg je punten. Heeft jouw team aan het einde van de strijd de meeste punten verzameld? Dan maak je kans op een prijspakket ter waarde van 100 euro!
Woensdag trappen we de vlaggenroof om 16:00 uur af op de Friendship en zaterdag eindigen we Capture The Flag om 21:00 uur in de Pomp. Kun je er woensdag niet fysiek bij zijn? Dat is niet erg! Je kunt je zelf aanmelden en deze week gewoon samen met je team vlaggen gaan roven!
Houd onze sociale media vanavond goed in de gaten voor de aanmeldlink!
 
 
Uitleg
- Iedereen kan meedoen, je hebt een telefoon nodig en je kunt gaan! - Je kunt in teams van maximaal 5 mensen meedoen. - Je kunt punten verdienen door naar de locatie van de vlag toe te gaan en op je scherm op 'vlag veroveren' te drukken. Als je een vlag hebt krijg je per kwartier dat de vlag in jouw bezit is punten. - Het spel is door heel Altena, je kunt zelf kiezen wanneer en hoe laat je rondjes gaat fietsen, lopen of rijden om vlaggen te veroveren. - Meedoen is gratis, aanmelden kan vanaf vanavond 20.00 uur dan sturen we je de link. - Het spel start woensdag om 16:00 uur en je kunt tot zaterdag 21:00 uur vlaggen veroveren.
 
Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 20-2-2024 20:00 uur. Check onze sociale media voor de aanmeldlink!

Foto's