Bibliotheek Altena & De Pomp organiseren een Schrijf en Illustratieworkshop!

nieuws

Geplaatst op:

24 June 2021 om 17:07

De bibliotheek Altena organiseert in samenwerking met Jongerencentrum de Pomp een schrijvers en illustratieworkshop voor jongeren vanaf 12 tot 18 jaar. Heb jij altijd al een eigen boek willen schrijven? Schrijven voor jongeren, misschien heb je er al eens aan gedacht. Maar hoe begin je, en wat zijn de grootste verschillen met het schrijven voor andere doelgroepen? Waar moet je allemaal op letten en aan voldoen? In de eerste workshop leert schrijfster Chinouk Thijssen je alle facetten die met schrijven te maken hebben, én alle tips & tricks die je kunt gebruiken in je verhaal voor de young adult-doelgroep. Maar natuurlijk word je ook uitgedaagd om zelf iets te schrijven. Misschien is het wel het begin van jouw eigen bestseller. Jouw boek kan namelijk ook écht worden afgedrukt en opgenomen in de collectie van de Bibliotheek CultuurPuntAltena!

Ja, en dan heb je een verhaal of een boek. Je ziet het helemaal voor je. Hoe leuk zou het zijn als je zelf de eyecatcher maakt: een niet zomaar een illustratie… een aandachttrekker Goed gelukt. Verrassend sterk. Welke scene kies je? Wat laat je weg, wat voeg je je toe? In kleur of zwart-wit? We maken die keuzes en voeren ze uit 😊. Tijdens de tweede workshop leer je van een professional hoe jij het best een boek kunt illustreren! 

Lijkt het jou leuk om deze workshops te volgen? De eerste workshop is op 28 Juli in de Pomp en de tweede workshop is op 25 augustus in de bibliotheek. De workshop is volledig gratis te volgen voor jongeren vanaf 12 tot 18 jaar! Schrijf je in voor de workshop via: de website van de bibliotheek

 

Bibliotheek Altena   

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten