Boek van Lara vanaf nu in de Bibliotheek.

nieuws

Geplaatst op:

22 September 2021 om 12:08

 

Deze zomer organiseerde de bibliotheek cultuurpunt Altena samen met ons een schrijf- en illustratieworkshop. Het werk van de deelnemers is vanaf nu te leen in de Bibliotheek.

De workshops vonden plaats tijdens de zomertour van de bibliotheek. Een van ‘onze’ jongeren, Lara van der Burgh, deed samen met een aantal andere jongeren mee aan de workshops. Lara schreef al eerder een boek en kwam naar de workshops om haar schrijverskwaliteiten nog verder te ontwikkelen onder toeziend oog van schrijfster Chinouk Thijssen en illustrator Sia Hollemans.

Deze week is de ‘Boekenweek voor jongeren’ en dus hét moment om het boek van Lara en een boek van Michelle Swaneveld, een van de andere deelnemende jongeren, toe te voegen aan de collectie van de Bibliotheek. De deelnemers van de workshop die nog druk aan het schrijven zijn krijgen later alsnog de kans om hun boek aan de collectie van de Bibliotheek toe te voegen.

Lara volgde de workshop met Chinouk Thijssen en Sia Hollemans. Dit is haar reactie: 'Ik ben Lara en ben 15 jaar. Ik vond het heel leuk bij de workshop.'

Zelf leest Lara het liefst spannende dikke boeken. Ze begon een aantal jaar geleden met schrijven. En maakte ook zelf een prentenboek.

Het prentenboek ‘Cas en Jasper bij de draken’ is binnenkort te leen bij de bibliotheken in Altena. Het boek gaat over twee jongens die naar een tentoonstelling gaan.

Cas gaat met zijn vriend Jasper naar een nieuwe tentoonstelling in het museum over draken. Cas neemt echter stiekem iets mee vanuit het museum! Er wordt een hevige strijd gestreden tussen twee drakenwerelden. Als dat maar goed komt!?

Zowel het boek van Lara als het boek van Michelle zijn binnenkort te leen bij de bibliotheken in Altena.

Kijk voor de catalogus op: bibliotheekaltena.nl

Wil je het boek kopen? Dat kan ook via boekscout: Klik hier

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten