De Pomp en de Friendship komen samen met gloednieuw livestream programma!

nieuws

Geplaatst op:

7 January 2021 om 14:21

Stichting Tienerfriends en stichting YFC Altena slaan de handen ineen en komen vanaf zaterdag 9 januari met een gezamenlijk online programma. De eerste avond is te volgen via het YouTube kanaal van jongerencentrum ‘De Pomp. Het programma ‘The Masked Performer’ is een ludieke variant op het RTL4 programma ‘The Masked Singer’.  

Tijdens de eerste avond zullen er 4 talenten optreden en zal er een jury de talenten beoordelen op kwaliteit en originaliteit. Ook in de tweede uitzending zullen er weer 4 talenten op het podium staan. De video’s van de talenten worden vanwege de maatregelen vooraf opgenomen. Tijdens de live uitzendingen komt de jury in actie!

Het is nog ruimte om mee te doen, opgeven kan o.a. via: 06-49438759. Opgeven voor de tweede aflevering kan tot woensdag 13 januari.

Jongerencentrum De Pomp in Almkerk is elke zaterdag geopend voor jongeren van 12 tot 23 jaar. De Friendship is een initiatief voor jongeren tot ca. 21 jaar. Wekelijks is het schip aan de Hoef in Sleeuwijk geopend op woensdag en geregeld ook op vrijdagavond. Vanwege de huidige maatregelen vinden alle activiteiten van beide clubs op dit moment enkel digitaal plaats

www.depompalmkerk.nl / www.tienerfriends.nl

Livestream eerste uitzending: www.youtube.com/jongerencentrumdepomp/live

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten