Vanaf nu te lezen: ons vernieuwde magazine De Zwengel.

nieuws

Geplaatst op:

30 March 2021 om 14:48


Ja hoor, we zijn weer terug! Het is inmiddels al een tijdje geleden dat de laatste Zwengel is gepubliceerd. Maar de afgelopen tijd hebben wij zeker niet stilgezeten. Na een lange tijd te hebben nagedacht over de toekomst van het contactblad hebben we er de afgelopen tijd hardt aan gewerkt om het om te dopen tot een heus "magazine". Al bijna 50 jaar komt ons "contactblad" de Zwengel een aantal keer per jaar uit en valt hij trouw op de mat van honderden geïnteresseerden. Dit keer ziet de zwengel er iets anders uit dan gewend, we hebben de lay-out van ons magazine helemaal vernieuwd! 

De Zwengel is qua uiterlijk vernieuwd: hij past nu bij de huidige huisstijl van de Pomp en heeft de uitstraling van een magazine. Ook inhoudelijk hebben we het een en ander aangepast, de Zwengel zo kun je in deze editie verschillende interviews lezen, een collumn en een uitgebreid verslag van een onderzoek dat we hebben gedaan onder de jongeren die naar ons jongerencentrum komen. Uiteraard kun je in de Zwengel ook nogsteeds de verslagen van verschillende activiteiten terugvinden en zit er in het vernieuwde blad ook elke editiie weer een stukje van het bestuur over de gang van zaken.

Lees het blad hierboven. Wil jij De Zwengel ook thuis ontvangen? Dat kan! 3x per jaar kun jij helemaal GRATIS ons magazine op de deurmat krijgen. Stuur je naam+ adres naar zwengel@depompalmkerk.nl om je aan te melden. 

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten