Jongerencentrum de Pomp lanceert ‘Het pakket van Altena’

nieuws

Geplaatst op:

18 November 2020 om 12:50

Dit jaar lanceert Jongerencentrum de Pomp een actie die niet alleen het eigen jongerencentrum steunt maar ook de lokale ondernemers.

In een ingewikkelde tijd als deze is het extra belangrijk om naar elkaar om te zien, deze kerst kun je dat bijvoorbeeld doen door een ’pakket van Altena’ te sturen naar mensen in de buurt! Dit pakket is gevuld met lekkernijen uit ons eigen Altena. Dit pakket is zorgvuldig samengesteld door een aantal vrijwilligers van jongerencentrum ‘de Pomp’ en zij zorgen er ook voor dat dit pakket ook netjes wordt bezorgt. Zo ziet we om naar elkaar, steunt u lokale ondernemers én het jongerenwerk in Altena!

Het pakket is gevuld met allerlei lekkernijen uit de omgeving, zo zit er bijvoorbeeld kaas van ‘De Lange Hoeve’ uit Genderen, sappen van ‘De Fruitschuur’ in Nieuwendijk/Werkendam, chocolade van de fabriek uit Andel en producten van korenmolen ‘de Hoop’ uit Veen in. Er zijn drie verschillende pakketten in drie verschillende prijsklassen. De pakketten zijn ook verkrijgbaar in een variant met bier van de Magistraat in Almkerk.

U kunt kiezen of u de pakketten laat bezorgen de week voor kerst, of de week van kerst. Bezorgen is mogelijk en gratis in heel Altena. Pakketten zijn te bestellen op: https://pakketvanaltena.nl/

 

 

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten