Nieuw Reconnect Youth programma voor de meivakantie.

nieuws

Geplaatst op:

19 April 2021 om 11:55

(Persbericht) Na het succes van de eerste editie in de voorjaarsvakantie organiseert jongerencentrum ‘De Pomp’ samen met allerlei organisaties en verenigingen uit Altena wederom tal van buitenactiviteiten voor jongeren van 12 t/m 23 jaar! Deze activiteiten vinden plaats in heel Altena. Jongeren kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via: www.reconnectyouth.nl. De activiteiten vinden plaats van maandag 3 t/m vrijdag 7 mei. Deelname is dankzij een subsidie van Kiwanis Heuden en Altena volledig gratis!

Tijdens deze week zullen verschillende (sport)verenigingen, jongerenorganisaties maar ook lokale bedrijven hun krachten bundelen om een aantrekkelijk en corona-proof programma aan te bieden. Zo kan er worden geklommen in het klimpark in Hank, is er een speciale Extreme Fit Challenge aangeboden door studio Aktief in Giessen en zijn er nog tal van andere activiteiten zoals abseilen, een zwaarvechtworkshop, lasergamen, Archery Tag en een graffitiworkshop

Deze speciale vakantieweek is mede tot stand gekomen dankzij een subsidie van Kiwanis Heusden en Altena. Aan deze week wordt medewerking verleend door: YFC Altena (Jongerencentrum ‘De Pomp’), Stichting Tienerfriends, Scouting Altenagroep, ACKC, AltenaTV, Beleef Altena, Darom Productions, Zwembad Werkina, vv GDc, De Heeren van Altena, De Bibliotheek-CultuurPuntAltena, Studio Aktief en Team Biesbosch.

www.reconnectyouth.nl

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten