Nieuwe editie Reconnect Youth voor jongeren in Altena.

nieuws

Geplaatst op:

17 February 2022 om 13:54

 

Van maandag 28 februari t/m zaterdag 5 maart organiseren jongerencentrum ‘De Pomp’ en stichting Tienerfriends samen met allerlei organisaties en verenigingen uit Altena tal van toffe activiteiten voor jongeren van 12 tot 23 jaar! Deze activiteiten vinden plaats in heel Altena. Jongeren kunnen zich vanaf vrijdag 18-2 (12.00u.) inschrijven via: www.reconnectyouth.nl. Deelname is gratis!

Tijdens deze week zullen verschillende (sport)verenigingen, jongerenorganisaties maar ook lokale bedrijven hun krachten bundelen om een aantrekkelijk programma aan te bieden. Zo kan er worden geklommen in het klimpark in Hank, wordt er een speciale Extreme Fit Challenge aangeboden door studio Aktief in Giessen en zijn er nog tal van andere activiteiten zoals lasergamen, Archery Tag en verschillende graffitiworkshops. Op zaterdag 5 maart kan er geabseild worden op een mobiele klimtoren op Het Rond in Woudrichem.

Deze speciale vakantieweek is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de winter & summergames wat een initiatief is van de Johan Cruyff foundation, Krajicek foundation en Sociaal Werk Nederland . Aan deze week wordt medewerking verleend door: YFC Altena (De Pomp), Stichting Tienerfriends (De Friendship), de Heeren van Altena, ACKC, AltenaTV, Beleef Altena, Darom Productions, Zwembad Werkina, vv GDC, De Hartenjager, Studio Aktief, Autobedrijf Uitwaard en Team Biesbosch.

 

Inschrijven: www.reconnectyouth.nl

 

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten