Vermissing Yoran Krol

nieuws

Geplaatst op:

18 January 2024 om 21:13

In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 december zijn wij opgeschrikt door het bericht dat één van onze bezoekers, Yoran Krol, niet thuis is aangekomen nadat hij vanuit Almkerk is vertrokken. Yoran is voor het laatste gezien in ons jongerencentrum. Zodra wij het bericht ontvingen dat Yoran niet thuis was aangekomen zijn er direct een aantal medewerkers op zoek gegaan naar Yoran. Dezelfde nacht is enkel zijn fiets teruggevonden.

Het vermissingsbericht is te vinden op de website van de politie: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2023/december/yoran-krol.html. Heeft u informatie over de vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

De situatie baart ons en velen anderen grote zorg en veel verdriet. Ook na het vinden van zijn jas op 12 januari jl. en de enorme zoekactie op 13 januari ontbreekt verder ieder spoor.

Wel/niet open

Als jongerencentrum hebben we er op dit moment voor gekozen om op reguliere tijden (zaterdagen van 20.00 uur tot 00.00 uur) open te blijven gaan, mede om jongeren die hier behoefte aan hebben een luisterend oor te bieden. Wanneer hier aanleiding voor is zullen we mogelijk extra openingsmomenten inlassen. Wel kan het zijn dat een deel van het geplande activiteitenprogramma komt te vervallen en we enkel een inloop hebben. Houd hiervoor onze berichtgeving in de gaten. 

Luisterend oor

We realiseren ons dat de vermissing en zoektocht naar Yoran een enorme impact heeft. Naast zijn ouders, familie en andere naasten denken we dan ook in het bijzonder aan de vele jongeren die dit alles van dichtbij of iets verderaf meemaken. Wanneer je behoefte hebt aan een gesprek of een luisterend oor schroom dan niet om op zaterdagavond een medewerker aan te spreken, wij zijn er namelijk voor jou! Ook wijzen wij op  de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de zorgcoördinator of vertrouwenspersoon op jouw school.

Daarnaast zijn er verschillende organisaties die online, telefonisch of via mail anoniem en gratis hulp bieden, meer informatie hierover kun je vinden via: https://depompalmkerk.nl/get-help 

Media

Voor dit moment kiezen we ervoor om verder niet in de media te reageren omdat wij niets kunnen toevoegen aan datgeen wat al eerder is gepubliceerd, daarnaast richten we ons primair op de zorg voor jongeren en medewerkers. Voor eventuele vragen over de ontwikkelingen in de zoektocht naar Yoran verwijzen wij u door naar de politie. 

Hartelijk dank voor uw begrip.

Interresant nieuwsbericht? Klik op de onderstaande buttons om het bericht te delen, of om meer berichten te lezen!

meer berichten